Britania e Madhe paralajmeron ‘non grata’ ne Shqiperi, habit Yuri Kim me fjalet:”Askush nuk eshte mbi ligjin. . .”


Në Shqipëri, me Reformën në Drejtësi, Prokurorinë e Posaçme kundër Kor rupsionit dhe K rimit të Organizuar (SPAK) dhe Byronë Kombëtare e Hetimit (BKH), -kemi hyrë tashmë në një etapë të re dhe Mbretëria e Bashkuar është me ju në këtë përpjekje.

Disa njerëz, të cilët më parë ndiheshin të paprekshëm, sot ndodhen në bu rg.

Por ka të tjerë që vijojnë të veprojnë sikur të ishin të pandëshkueshëm për shkeljet e tyre dhe ndihen sikur ligji të mos zbatohet në mënyrë të barabartë për këdo”, shprehej ai teksa njoftonte vendimin e qeverisë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *